over ons

Wij houden van goed eten, en willen graag weten waar dat vandaan komt.

over ons

Wij houden van goed eten, en willen graag weten waar dat vandaan komt.

“We houden van buiten zijn en lekker wandelen en zien een bezoekje aan de boer dan ook echt als uitje. Zo is ons enthousiasme voor boerderijwinkels ontstaan. En dit enthousiasme zagen we ook bij de boeren die met passie hun vak uitoefenen.”

Wij zijn Karin en Charles, wij houden van goed en lekker eten en daarom willen we ook graag weten waar ons eten vandaan komt. We houden niet van pakjes en zakjes en halen ons eten dan ook graag zo vers mogelijk. Daarom gaan we regelmatig naar boerderijwinkels. We halen niet alleen ons groente en fruit bij een boerderijwinkel, maar we vinden het ook leuk om naar wijnboeren te gaan of halen bijvoorbeeld onze kerstboom vers van het land. De boeren in onze regio hebben zoveel te bieden!

“Er valt zoveel in je eigen regio
te ontdekken.”

We houden van buiten zijn en lekker wandelen en zien een bezoekje aan de boer dan ook echt als uitje. Zo is ons enthousiasme voor boerderijwinkels ontstaan. En dit enthousiasme zagen we ook bij de boeren die met passie hun vak uitoefenen. Omdat we merkten dat er geen compleet overzicht is van de boeren in de regio en we steeds vaker van vrienden de vraag kreeg waar we iets gekocht hadden. Hebben we besloten om de website boer in de regio op te zetten, zodat zoveel mogelijk mensen de boeren weten te vinden. Dit heeft alleen maar voordelen, het is duurzamer en boeren krijgen een betere prijs voor hun product. Het is zonde dat niet iedereen deze mooie boerenadressen weet te vinden.

Boer in de regio is een website waarbij je op een overzichtelijk en gemakkelijke manier al het aanbod van boerderijen kunt vinden. Een compleet overzicht van boerderijwinkels in heel Nederland. Aangevuld met leuke en informatieve blogs. Volg ook onze instagrampagina van boerinderegio voor al onze laatste updates, boerderijwinkels en blogs.

Karin en Charles