Een donatie voor boer in de regio

We houden van buiten zijn en lekker wandelen en zien een bezoekje aan de boer dan ook echt als uitje. Zo is ons enthousiasme voor boerderijwinkels ontstaan. En dit enthousiasme zagen we ook bij de boeren die met passie hun vak uitoefenen.
 
Om dit enthousiasme te delen, zijn wij onze website gestart. Met Boer in de regio willen wij op een overzichtelijk en gemakkelijke manier al het aanbod van boerderijen delen, zodat iedereen makkelijk de boeren in zijn of haar regio kan vinden. 
 
Onze website is een hobby en kost ons geld. En dat is natuurlijk prima en tot op zekere hoogte hebben wij dat er graag voor over. Maar wij zien ook dat met de toenemende bezoekersaantallen de kosten op kunnen lopen. Wij vragen geen geld aan boeren voor een vermelding op onze website. Daarom kiezen we voor de mogelijkheid van een vrijwillige bijdrage.
 
Hou je van (jouw) Boer in de Regio? Maak je graag gebruik van onze website en vind je het een mooi initiatief? Wil je ook een klein steentje bijdragen, dan zouden wij een donatie enorm op prijs stellen om daarmee onze kosten te kunnen betalen. Alvast heel hartelijk bedankt!

Let op:
Voor onze donaties maken wij gebruik van de diensten van GoFundMe. De minimale donatie die GoFundMe accepteert, is € 5,00. Een klein deel daarvan is voor GoFundMe, als vergoeding. Maar daarnaast vraagt GoFundMe ook een donatie voor henzelf, bovenop de donatie die je wilt doen. Dus let daarop, en schuif die balk naar 0% als je dat niet wilt.

Heel hartelijk dank!

Team “Boer in de Regio”